Close
telefon pentru clienți: +40 316 301 933
Caută
Filters

Μodalități de plată

Plata

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a solicita plata integrala in avans in cazul produselor aprovizionate de www.vectorsecurity.ro pe baza comenzii Cumparatorului, mai precis pentru acele produse in descrierea carora apare mentiunea „La comanda”. In acest caz, aprovizionarea si livrarea vor fi efectuate numai in urma inregistrarii platii complete a comenzii.

Modalitatile de plata acceptate sunt:

  1. Numerar la livrare (Ramburs);
  2. Transfer Bancar;
  3. Card de debit;
  4. Card de credit.
  5. Plata cu credit disponibil.
  6. Plata în numerar

In cazul platilor online folosind cardurile bancare, securitatea si validitatea autentificarii cardurilor va fi confirmata de procesatorul de plati electronice. Tranzactiile se realizeaza exclusiv prin sistemele informatice ale procesatorului online, in conditii de maxima securitate oferite de platforma Libra Pay. Nicio informatie legata de cardul Cumparatorului nu va fi stocata pe serverele Vanzatorului.

Cumparatorul care plateste online trebuie sa furnizeze procesatorului numele inscriptionat pe card, codul cardului (toate cifrele de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura. Pentru platile cu cardul nu este perceput niciun comision suplimentar Cumparatorului.

In cazul in care Cumparatorul intarzie, din vina sa, plata marfurilor, in baza acestor termeni, are obligatia de a plati catre Vanzator o penalitate de 0.2 % pe zi intarziere, calculata la suma neachitata.

Scadenta facturii se considera a fi:

  • data primirii bunurilor de catre Cumparator, in cazul platilor ramburs;
  • data plasarii comenzii in cazul platilor prin intermediul serviciilor bancare.
Transport Gratuit  (TVA inclus) pentru comenzile mai mari de 500 lei

Transport Gratuit (TVA inclus)
pentru comenzile mai mari de 500 lei

Expertiza de calitate in sisteme CCTV

Expertiza de calitate in sisteme CCTV

Suport Technic Gratuit

Suport Technic Gratuit

Mijloce de plata variate

Mijloce de plata variate