Close
telefon pentru clienți: +40 316 301 933
Caută
Filters

Metode de expediere

Livrarea comenzilor

Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele cuprinse in comanda acceptata in sistem de curierat door-to-door, la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei, respectand termenele de livrare stabilite in momentul acceptarii comenzii. Pentru comenzile achitate prin transfer bancar, termenul de livrare se va calcula de la momentul receptionarii in contul VECTOR SECURITY a platii integrale.

Livrarea produselor se va face doar prin intermediul societatii de curierat FAN Courier Express SRL. Comanda plasata prin intermediul site-ului urmeaza a fi livrata de principiu in ziua imediat urmatoare, insa nu mai tarziu de 3 zile de la plasarea comenzii. Aceste dispozitii nu sunt aplicabile in cazul in care ne raportam la produse la comanda precum nici in situatia in care in cuprinsul email-ul de confirmare a livrarii este stipulat un termen diferit de livrare.

Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform informatiilor privind promotia respectiva, disponibile pe site-ul www.vectorsecurity.ro.

Vanzatorul va aplica tariful comunicat inainte de fiecare livrare, iar in cazul produselor aflate la promotie, in conformitate cu promotiile active pe site in momentul plasarii comenzii.

Vanzatorul va ambala corespunzator produsele si va transmite urmatoarele documente insotitoare: factura fiscala, manualele de utilizare furnizate dupa caz, de catre producator sau de catre importator.

Cumparatorul trebuie sa notifice prin email la [email protected] sau telefonic la +40 316 301 933, absenta oricaruia dintre documentele mai sus mentionate in termen de 48 de ore de la receptionarea produselor, in caz contrar toate acestea considerandu-se comunicate.

In cazurile in care Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va contacta Cumparatorul pentru a conveni detaliile unei noi livrari. Daca nici la a doua tentativa livrarea nu va fi incheiata, coletul va fi returnat Vanzatorului, care va anula comanda si daca este cazul va proceda la returnarea sumelor achitate in avans. Cumparatorul poate relansa comanda respectiva, urmand sa suporte costurile unei noi livrari.

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorului cel mai tarziu la data stabilita pentru livrare termenul estimat pentru finalizarea livrarii. Daca termenul nou de livrare depaseste 90 de zile calendaristicce, modificarea termenului este supusa acceptarii de catre Cumparator urmand ca in cazul in care aceasta nu va fi acceptat de catre Cumparator, comanda va fi anulata, iar Vanzatorul ii va restitui Cumparatorului sumele aferente incasate in avans, daca este cazul.

Daca informatiile legate de facturare si livrare furnizate de catre Cumparator sunt eronate sau incomplete, Vanzatorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. Daca in 24 de ore nu se vor corecta datele si nu se va stabili un nou termen de livrare, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda.

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata in momentul efectuarii livrarii acestora la adresa indicata (presupunand semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier) si a efectuarii integrale a platii aferente. Vanzatorul nu va autoriza curierul sa permita deschiderea coletului decat ulterior semnarii de primire si achitarii eventualei contravalori a acestuia.

In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, recomandam Cumparatorului sa refuze receptia lor si sa semnaleze acest incident imediat, nu mai tarziu de 24 de ore de la refuzul receptiei prin email la [email protected]. Orice reclamatie ulterioara cu privire la acest aspect este nula si nu poate fi luata in considerare.

Transport Gratuit  (TVA inclus) pentru comenzile mai mari de 500 lei

Transport Gratuit (TVA inclus)
pentru comenzile mai mari de 500 lei

Expertiza de calitate in sisteme CCTV

Expertiza de calitate in sisteme CCTV

Suport Technic Gratuit

Suport Technic Gratuit

Mijloce de plata variate

Mijloce de plata variate