Close
telefon pentru clienți: +40 316 301 933
Caută
Filters

Termeni şi condiţii

Informatii Generale

Magazinul online VECTOR SECURITY, este administrat de compania VECTOR SECURITY DISTRIBUTION SRL, cu sediul in Bucuresti, Calea Vitan nr. 6-6A Parter, Sector 3, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/11015/2015, avand CUI RO34977540, tel: +40 316 301 933 (denumit in continuare „Vanzator” sau „Vector”).

Iti recomandam sa citesti acest document cu atentie!

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.vectorsecurity.ro, vizitatorul sau dupa caz, cumparatorul persoana juridica (denumit in continuare „Cumparator”) isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile descrise mai jos (denumite in continuare „Contract”).

Avand in vedere specificul bunurilor comercializate, site-ul www.vectorsecurity.ro este destinat vanzarii de bunuri catre cumparatori persoane juridice.

Contractul poate fi modificat unilateral de Vanzator in functie de evolutia prevederilor legale, fara obligatia de a anunta in mod special acest lucru in prealabil.

Prin crearea unui cont sau/si plasarea unei comenzi, Cumparatorul isi exprima acordul pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vanzatorului pe adresa de email furnizata, intelegand faptul ca urmare a relatiei contractuale dintre parti (raporturi intre profesionisti), Vanzatorul poate utiliza astfel adresa de e-mail furnizata ca informatie privind cumparatorul.

In momentul plasarii unei comenzi in magazinul online www.vectorsecurity.ro, Cumparatorul, in calitatea sa de profesionist, isi exprima acordul cu privire la inregistrarea unui cont pe adresa de email specificata in campul special destinat generarii contului.

In momentul crearii unui cont in cadrul magazinului online www.vectorsecurity.ro, Cumparatorul isi exprima acordul cu privire la metodele de comunicare specifice, respectiv e-mail/telefon cu privire la viitoarele comenzi pe care le va plasa prin intermediul contului si la viitoarele campanii, reduceri, oferte si evenimente organizate de catre Vanzator.

 

Cum cumpar?

Pentru a putea plasa o comanda pe site sau telefonic Cumparatorul trebuie sa detina o adresa valida de email. Adresa de email va fi asociata contului de client de pe www.vectorsecurity.ro si prin intermediul ei se va derula ulterior comunicarea dintre noi.

In pagina produsului Cumparatorul poate verifica toate informatiile cu privire la caracteristicile acestuia, pretul de vanzare precum si disponibilitatea stocului. Produsele in dreptul carora se mentioneaza „In stoc” sunt in depozitul nostru si pot fi livrate.

Pentru produsele in dreptul carora este mentionat „La comanda” este necesara contactarea telefonica sau prin email pentru a obtine o estimare de termen pentru livrare sau pentru a prezenta conditiile in care pot fi aduse anumite produse ce nu se regasesc pe stoc.

Odata ce a fost identificat produsul pe care Cumparatorul doreste sa il achizitioneze se poate adauga in cosul de cumparaturi printr-un click pe butonul “Adauga in cos”. Cantitatea dorita sau chiar sa renuntarea la respectivul produs se poate gestiona prin intermediul sectiunii “Cosul meu”.

Transmiterea comenzii pe site va fi urmata de receptia unui email automat care atesta doar plasarea comenzii. Constituie acceptari ferme ale comenzii, si implicit semnifica incheierea contractului intre profesionisti, orice discutii telefonice, comunicari prin email sau orice alte metode de comunicare la distanta cu reprezentantii Vanzatorului care confirma livrarea produselor. In cazul in care profesionistul nu este contactat de catre un reprezentant al Vanzatorului prin email/telefonic, contractul nu se va considera incheiat, fara nicio obligatie din partea Vanzatorului, Cumparatorul intelegand faptul ca simpla confirmare automata a comenzii imediat dupa plasare nu genereaza obligatii contractuale in sarcina Vanzatorului.

Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de afisare aparute pe site, pentru elementele de grafica afisate pe site ce se dovedesc a fi eronate sau nu pot fi vizualizate precum nici pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se face trimitere in materialele prezentate pe site, nefiind in nici un fel implicata in gestionarea acestora.

 

Procesarea si confirmarea comenzilor

Vanzatorul va verifica comanda urmand sa ii comunice Cumparatorului rezultatul verificarii. Transmiterea prin email sau telefonic, de catre Vanzator, a notificarii de livrare/a confirmarii livrarii catre Cumparator, fara a necesita vreo confirmare de primire din partea Cumparatorului, constituie momentul incheierii Contractului la distanta.

Produsele cuprinse in cadrul comenzilor acceptate de catre Vanzator vor fi livrate conform conditiilor stipulate privind plata si livrarea.

  • Cumparatorul poate anula o comanda contactand Vanzatorul utilizand informatiile publicate pe site inainte de a primi mesajul de notificare a livrarii, prin transmiterea unui email catre [email protected]
  • Cumparatorul poate returna produsul/produsele respectand procedura descrisa in cadrul sectiunii “Returnarea produselor” de mai jos.

 

Durata contractului

Prezentul contract este incheiat pe o durata determinata, respectiv pe durata necesara livrarii comenzii plasate prin intermediul magazinului online www.vectorsecurity.ro. Odata livrata comanda, contractul se considera onorat, Vanzatorul urmand sa fie responsabil doar pentru obligatiile legale si contractuale incidente ulterior livrarii produsului si pana la expirarea termenului de garantie a produsului achizitionat.

 

Facturarea comenzilor

Fiecare comanda confirmata specifica produsele, preturile, modalitatea si termenul de plata. Vanzatorul va emite Cumparatorului o factura fiscala corespunzatoare pentru bunurile livrate. Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte necesare emiterii facturii fiscale in acord cu legislatia in vigoare.

Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre VECTOR pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor/a societatii.

 

Preturile si informatiile despre produse

Preturile prezentate in cadrul magazinului online www.vectorsecurity.ro includ TVA (19%) . Preturile nu includ cheltuielile de livrare, cu exceptia cazurilor in care se specifica acest lucru pe pagina produsului, la momentul finalizarii comenzii sau dupa caz, in cadrul diverselor campanii limitate in timp organizate de Vanzator.

Continutul site-ului (textele, denumirile si descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcatuit in colaborare cu reprezentantii producatorilor/furnizorilor produselor listate si pot fi incomplete din motive legate de spatiu si/sau structura informatiei. Din acest motiv, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru integralitatea descrierilor produselor prezentate pe site.

Vanzatorul si furnizorii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila a vizitatorilor/cumparatorilor.

 

Garantie

Produsele cumparate prin intermediul www.vectorsecurity.ro sunt noi, in ambalaje originale si beneficiaza de garantie, conform prevederilor legale in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Termenul de garantie decurge din momentul facturarii produsului.

Garantia este valabila doar pe teritoriul Romaniei, cu exceptia situatiilor cand se precizeaza altfel in certificatul de garantie comerciala.

Cumparatorul este pe deplin responsabil cu privire la instalarea si utilizarea produselor, conform instructiunilor prevazute in documentatia furnizata de producator/importator, Vanzatorul oferind garantie doar pentru deficiente de productie sau in caz de neconformitate cu specificatiile tehnice prezentate pe site sau dupa caz, in documentatia specifica. De asemenea, Vanzatorul nu ofera garantie pentru situatia in care produsul numai functioneaza corespunzator ca urmare a unei instalari defectuase.

In functie de conditiile de politica comerciala convenite, perioada de garantie poate varia. Vanzatorul, nu isi asuma nicio responsabilitate pentru pierderea sau modificarea fisierelor stocate pe suport magnetic in cadrul produsului de verificat. Dupa repararea defectiunii, perioada initiala de garantie nu se prelungeste.

Garantia de buna functionare oferita de catre Vanzator inceteaza automat sa se aplice daca defectiunea apare din vina Cumparatorului, din cauza transportului in conditii necorespunzatoare, de la conectarea altor dispozitive, surse de alimentare defecte, intretinere defectuoasa, erori de instalare, urme vizibile de fortare, interventia unei persoane straine/neautorizate de companie sau cazuri de forta majora.

De asemenea, nu fac obiectul garantiei produsele care nu pot fi identificate dupa seria inscriptionata pe factura, lipsa etichetelor cu seria de identificare, lipsa ambalajului original si al accesoriilor/componentelor sau deteriorarea sigiliilor.

Pentru mai multe informatii privind returnarea produselor in cazul invocarii neconformitatii produselor, consultati sectiunea „Returnarea produselor” de mai jos. In cazul solicitarilor nejustificate a garantiei, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a obliga Cumparatorul la plata contravalorii manoperei de diagnosticare a produsului.

 

Conditii de acordare a garantiei

Perioada de garantie acordata pentru produsele achizitionate incepe de la data facturarii produsului si este valabila o perioada de 36 de luni.

Cumparatorul, in cazul unei solicitari privitoare la garantie, este obligat sa sesizeze in prealabil Vanzatorul in scris la adresa email [email protected], completand in mod obligatoriu Fisa pentru departamentul tehnic („RMA”).

Dupa sesizarea defectiunii prin intermediul adresei de email mai sus mentionate, Cumparatorul poate proceda, dupa primirea confirmarii privind posibilitatea de primire a produsului in cauza, la expedierea produsului catre Vanzator impreuna cu toate accesoriile sale si cu certificatul de garantie emis de Producator/Importator.

Cheltuielile privind transportul produselor spre servicesare in perioada de garantie sunt suportate de catre Vanzator, insa numai dupa primirea unui email prin care societatea noastra confirma aceste aspecte prin raportare la situatia de fapt descrisa in cuprinsul email-ului de sesizare a defectiunii.

Vanzatorul nu este obligat sa acorde garantia in situatia in care constata faptul ca defectiunea semnalata este cauzata de gresita manevrare/utilizare/instalare. De asemenea, VECTOR SECURITY isi rezerva dreptul de a nu acorda garantia in situatia in care produsul prezinta avarii produse de catre Cumparator.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a repara produsul, de a returna contravaloarea produsului ce face obiectul garantiei si de a nu inlocui produsul, in situatia in care acesta nu se mai regaseste pe stocul acestuia. Aceasta garantie nu acopera uzura normala si/sau daunele provocate de pierdere, furt, utilizare improprie, accidente, manipulare neglijenta sau malitioasa in mod intentionat.

Orice modificare adusa produselor, incluzand adaugarea, indepartarea si/ sau inlocuirea de parti componente de catre o persoana neautorizata va duce la pierderea garantiei.

Lucrarile de servisare sau reparatii neautorzate efectuate pentru produs vor duce de asemenea la pierderea garantiei.

Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru daune legale accidentale sau indirecte rezultate din defectarea sau functionarea eronata a produselor. Orice pretentie de despagubire adresata catre Vanzator nu poate depasi valoarea pretului de achizitie al produsului in cauza.

In cazul solicitarilor nejustificate a garantiei, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a obliga Cumparatorul la plata contravalorii manoperei de diagnosticare a produsului si a taxelor de transport/manevrare corespunzatoare.

Daca in momentul receptiei veti constata lipsa certificatului de garantie al produsului, trebuie sa ne anuntati in maxim 48 de ore de la primirea produsului pe adresa de email [email protected] sau la numarul de telefon +40 316 301 933. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

La momentul returnarii produsul trebuie sa fie amplasat in ambalajul original, iar seria de identificare a produsului trebuie sa coincida cu seria de pe ambalajul acestuia. Produsele deteriorate in timpul transportului din cauza ambalarii necorespunzatoare nu vor fi primite in garantie.

 

Returnarea produselor

Cumparatorul persoana juridica poate solicita returnarea produselor achizitionate din magazinul online www.vectorsecurity.ro in urmatoarele situatii:

  • Produsele sunt neconforme cu specificatiile de pe site;
  • Produsele s-au livrat eronat de catre Vanzator. In cazul livrarii unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalati incidentul Vanzatorului in maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii;
  • Produsele se dovedesc nefunctionale in primele 48 de ore de la receptia lor (doua zile lucratoare), numai cu urmarea procedurii pevazute mai sus privind Garantia.

Cumparatorul poate reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in vederea inlocuirii cu un produs nou. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.

Indiferent de situatie, procedura de returnare a produselor presupune instiintarea Vanzatorului inaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care sa descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail [email protected]

In toate cazurile, Cumparatorul trebuie sa anunte vanzatorul in scris, despre orice defectiune sau functionare necorespunzatoare in maxim 48 ore de la constatare, la adresa email [email protected], completand in mod obligatoriu Fisa pentru departamentul tehnic („RMA”). De asemenea, in cuprinsul email-ului trebuie sa mentioneze codul produsului ce va face obiectul returului precum si factura emisa de catre Vanzator.

De la data instiintarii, Cumparatorul are la dispozitie 3 zile lucratoare sa returneze produsul, in conditiile aratate in capitolul precedent. Reclamatiile ultrerioare nu vor fi luate in consideratie.

Produsele returnate trebuesc insotite de RMA cu descrierea detaliata a defectiunii precum si o copie a facturii fiscale emise de catre Vanzator.

Timpul necesar pentru reparatii a produselor aflate in garantie este stabilit in conformitate cu numarul de inregistrare al RMA-ului dar nu mai tarziu de 30 zile .

In masura in care exista posibilitatea de service la punctul de lucru al companiei din Calea Vitan, nr. 6-6A, Sector 1, Bucuresti, 021122, defectiunea va fi remediatea in cadrul companiei, compania beneficiind de persoane specializate (certificate) in vederea perfectarii unor astfel de lucrari de reparatii.

In cazul in care Vanzatorul nu are posibilitatea de a repara defectiunea la nivel intern, produsul va fi trimis spre reparatii producatorului, cheltuielile de transport fiind suportate de Vanzator, iar timpul estimat/agreat de solutionare este de 45-60 de zile, de la efectuarea formalitatilor de confirmare cu producatorul. ( valabil pentru produsele HIKVISION )

Reparatiile realizate in afara perioadei de garantie se vor efectua exclusiv pe cheltuiala cumparatorului, acesta fiind anuntat in scris sau telefonic referitor la costuri precum si cu privire la durata de solutionare .

Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor sau a constatarii de catre Vanzator a starii de nevandabilitate a acestora.

 

In cazul in care se confirma lipsa de conformitate a produsului, Cumparatorul poate opta pentru repararea produsului sau pentru inlocuirea cu un alt produs. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret, respectiv daca valoarea produsului inlocuitor va fi mai mica, va primi rambursarea partiala corespunzatoare. Toate costurile de retur si transport vor fi suportate de Vanzator.

Acordul pentru a primi mesaje comerciale electronice in conformitate cu Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic

Cumparatorul isi exprima acordul sau pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vanzatorului pe adresa de email furnizata la plasarea unei comenzi sau crearea unui cont.

Cumparatorul profesionist are posibilitatea sa modifice oricand informatiile furnizate de catre acesta si sa filtreze mesajele pe care doreste sa le primeasca din partea Vanzatorului, prin accesarea sectiunii online “Contul meu” si logarea in contul personal.

In masura in care Vanzatorul va avea in vedere vanzarea produselor si catre cumparatori persoane fizice, conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta, acestea beneficiaza si de urmatorul drept:

Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si art. 14 din O.U.G nr. 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului in termenul specificat (14 zile de la data receptionarii produsului), cu toate accesoriile aferente, impreuna cu o copie a facturii si a Certificatului de garantie in original.

Pentru a respecta termenul de retragere din contract Cumparatorul trebuie sa trimita informatiile referitoare la exercitarea dreptului de retragere inainte de implinirea termenului de renuntare.

Niciun component al produsului nu trebuie sa prezinte urme de deteriorare (zgarieturi, lovituri), de uzura sau de utilizare. Nu vor fi acceptate produse ce prezinta seriile sterse complet sau partial. In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa de aducerea produselor in stare de  functionare.

Rambursarea (integrala sau partiala) valorii produsului, cu retinerea costurilor aferente returnarii marfii, se va face catre Cumparator in termen de maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii de catre Vanzator a notificarii Cumparatorului de denuntare unilaterala a contractului.

Returnarea sumelor achitate de catre Cumparator se face in acelasi mod cu cel ales de catre Cumparator la tranzactia initiala, daca acesta din urma nu si-a exprimat acordul pentru alte solutii.  Vanzatorul poate amana returnarea platii pana la momentul primirii produsului sau pana la momentul primirii dovezii ca acesta a fost expediat catre Vanzator, in functie de care din cele 2 fapte se petrece primul.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in calitate de client al VECTOR SECURITY DISTRIBUTION SRL, se realizeaza in conformitate cu dispozitiile legale privind protectia datelor cu caracter personal aplicabile raporturilor intre profesionisti. Pentru o informare completa asupra activitatii de prelucrare a datelor cu caracter personal realizata de catre subscrisa, in calitate de operator de date, va invitam sa consultati sectiunea „Protectia datelor personale”.

Site-ul www.vectorsecurity.ro se obliga la respectarea principiilor prevazute de legislatia aplicabila protectiei datelor cu caracter personal. In sensul prezentului contract, datele care fac obiectul prelucrarii se pot referi la: date ale reprezentantilor partilor, respectiv nume si prenume, adresa de e-mail, date de contact pentru identificarea unei persoane la livrare etc.

Prelucrarea nu poate fi extinsa la alte scopuri, cu exceptia cazului in care partile convin in mod expres sau exista o obligatie legala care da dreptul oricarei parti sa prelucreze datele.

VECTOR SECURITY se obliga sa preintampine incidente precum distrugerea, folosirea inadecvata, accesul neautorizat, dezvaluirea sau alterarea datelor cu caracter personal.

La incetarea prezentului contract, VECTOR SECURITY se obliga sa inceteze prelucrarea datelor, cu exceptia cazurilor in care exista o obligatie legala care impune prelucrarea in continuare a datelor sau exercitarea unor drepturi in instanta si/sau in fata autoritatilor publice cu atributii de control.

Mai multe detalii se gasesc in sectiunea “Protectia datelor personale”.

 

Forta majora si litigiile

Niciuna dintre partile contractante nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Prezentul Contract este supus legii romane si se considera incheiat in Romania.

Eventualele litigii aparute intre Cumparator si Vanzator vor fi rezolvate pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediul Vanzatorului. Pentru a sesiza un eventual litigiu, va rugam sa va adresati in scris la adresa [email protected].

Transport Gratuit  (TVA inclus) pentru comenzile mai mari de 500 lei

Transport Gratuit (TVA inclus)
pentru comenzile mai mari de 500 lei

Expertiza de calitate in sisteme CCTV

Expertiza de calitate in sisteme CCTV

Suport Technic Gratuit

Suport Technic Gratuit

Mijloce de plata variate

Mijloce de plata variate